Over ons

Onze missie

Over Bits of Help

Bits of Help is een onafhankelijk non-profit platform. Zeven organisaties CQM, ICT Netherlands, Fruitpunch, Greenhouse, Pipple, Sioux Technologies en Soltegro hebben hun krachten gebundeld.

Vele ngo’s leveren een bijdrage aan de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) die zijn gedefinieerd door de Verenigde Naties. Data verandert de wereld en daarmee ook het speelveld en de mogelijkheden van ngo’s. Door de inzet van geavanceerde technologieën stellen wij hen in staat om met (artificiële) intelligentie hun diensten sneller te innoveren en slimmer en efficiënter te opereren.

Over ons - Bits of Help | onafhankelijk non-profit platform

Onze motivatie

Wij voelen een intrinsieke motivatie om bij te dragen aan maatschappelijke doelstellingen. Ons talent werkt dagelijks aan digitale transformaties en oplossingen om zo commerciële waarde voor onze klanten te creëren. Deze ervaring en expertise stellen wij beschikbaar aan Nederlandse ngo’s om hen te helpen hun doelen te realiseren.

Onze overtuiging

Wij zijn ervan overtuigd dat alleen samenwerking een oplossing biedt voor de grote duurzame ontwikkelingsvraagstukken waarvoor we als maatschappij staan. Bits of Help is een samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen, onderwijs en non-profit organisaties.

Bits of Helpers